Krog & Evenemang

Krog & Evenemang:

På Sankt Olof´s Krog njuter du av god mat och dryck i lugn miljö. Vår ambition är att göra vårt yttersta för att du som gäst ska få en trevlig upplevelse.

Börja dagen med en god frukostbuffé framför den sprakande brasan i loungen.
Till lunch serverar vi en vällagad husmanskost med tillhörande salladsbord samt hembakat fikabröd och kaffe.
Senare på dagen erbjuder vi rätter från vår à la carte-meny.

Längtar du efter en rykande het espresso eller en vanlig kopp kaffe med någon sött därtill?
Kom in, slå dig ned och koppla av framför brasan i loungen!

Titt som tätt bjuder vi in till temakvällar. Då dukar vi upp fantastiska bufféer och stundom arrangerar vi också  trubadurkvällar och på fredagarna är det after work.

Om du har speciella kostönskemål – vänligen kontakta oss så ska vi försöka att tillmötesgå dessa!

Varmt välkommen att boka bord för en middag på tu man hand!
Eller låt oss arragera er nästa företagsfest, födelsedagsmiddag eller annan sammankomst!

DAGENS LUNCH

Serveras tisdag, onsdag & torsdagar kl. 11.30–14.00

Lunchbuffé

Priser
Vuxen 125:-
Barn 3-10 år 69:-

Lunchlåda att ta med: utan dryck 105:-
Lunchlåda att ta med: inkl. dryck 110:-

Lunchkuponger finns att köpa 1150:-/häfte
Pensionärslunch kl.13.00-14.00 för 115:-

-

Vecka 19

 

Tisdag 7/5

Fläskfilépasta med svamp

Stekt pankopanerad fisk serveras med kall krabb & vitlöksröra

 

 

Onsdag 8/5

Kycklingfilé med currysås & ris

Tacopaj serveras med salsa, creme fraiche & chips

 

 

Torsdag 9/5

Röd dag – ingen lunch


Vecka 20

 

Tisdag 14/5

Lax pasta med dill & fänkål

Kättfärsrutor serveras med champinjonsås & stekt potatis


Onsdag 15/5

Mandelfisk med skriat smöt & kokt potatis

Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor

 

Torsdag 16/5

BBQ-Buffe

Kotlettrad, drumsticks, creamed corn, aioli, klyftpotatis, salsa & chips

 

Vecka 21


Tisdag 21/5

Fisk i ugn serveras med hummersås & kokt duschesse

Chorizo serveras med ljummen potatissallad & aioli

 

Onsdag 22/5

Lasagne serveras med tomat & löksallad

Kycklingpaj med soltorkade tomater & fetaost

 

 

Torsdag 23/5

Kycklingschnitzel med klyftpotatis, cafe de parissmör & bearnaise

Fish & chips med remoulad



Frysta matlådor 45:-/st 
Utbud och antal varierar.

FRUKOST

Vår härliga frukostbuffé serveras vardagar kl.06.30-09.30 samt helgdagar kl.07.30-10.00

Som boende på hotellet ingår alltid frukost.
Önskas frukost tid utöver den ordinarie - kontakta receptionen för mer information.
Frukostpåse kan förekomma vissa dagar.

Vissa dagar är det mer aktivitet på hotellet än andra och öppettiderna kan då variera beroende på om det är något event i närheten (såsom Dansbandsveckan, Vasaloppet, Vansbrosimmningen osv.)
För mer information om exakta frukosttider dessa dagar kontakta receptionen)

Som ej boende på hotellet går det bra att äta frukost hos oss - Men kom då ihåg att förboka detta senast dagen innan.
Pris 149:-/vuxen och 69:-/barn 3-12 år
(avvikande priser kan förekomma under större evenemang eller vid bruncher)

Allergier eller specialkost måste alltid förbeställas senast 2 dagar i förväg för att vi ska kunna ordna detta på bästa sätt åt dig som gäst.

A lá Carte

Kökets öppettider då vi erbjuder vår härliga la carte-meny:
Måndag-onsdag 17.00-20.30 


fredag & lördag 17-21.00.
För att du ska vara säker på att få ett bord till dig och ditt sällskap – välkommen att boka bord!

Här hittar du vår a lá Carte meny

Här hittar du vår dryckesmeny

Vid temakvällar eller särskilda evenemang på Sankt Olof kan menyn variera.


Vänligen kontakta receptionen om ni har några frågor!

Om du inte önskar gå ut och äta så har vi även matför avhämtning!


Ring gärna och förboka din mat i god tid!
Beställning för avhämtning ring 0280-55060

Om du har speciella kostönskemål – vänligen kontakta oss så ska vi försöka att tillmötesgå dessa

AFTER WORK

Afterwork meny


vecka 17

Kycklingspett med lök, svamp, paprika serveras med klyftpotatis & chillibearnaise


vecka 18

Flankstek med rostade rotfrukter/potatis, rödvinssky & vitlökssmör


vecka 19

Laxplanka med hollandaise & tillbehör


vecka 20

Ryggbiff med ljummen potatissallad med sommarprimörer & rödvinssmör


Vecka 21

Lågtempad ryggbiff serveras med rostad färskpotatis, kall pepparcreme & ruccola/tomatsallad




Fredagar kl.17.00-21.00 har vi After Work i Krogen, med materbjudande och a la carté.

299:- inkl. ett glas vin/öl resp. 269:- inkl. alkoholfri dryck

Med reservation för ändringar & slutförsäljning!

För att vara säkra på att få ett bord, rekommenderar vi att ni ringer och förbokar på tel. 0280-550 60

ONSDAGSMYS

Onsdagar kl.17.00-20.00

Biff toast 219:-

Svensk ryggbiff med dijoncreme, smörstekt bröd, grönsaker serveras med steakhouse fries & bearnaise

För bordsbokning eller avhämtning, ring receptionen 0280-55060

Varmt Välkomna! :)

FEST

Planerar ni bröllopsmiddag, födelsedagskalas, dop eller personalfest?

Vår personal har lång erfarenhet av festliga tillställningar.


Vi kan förvandla Sankt Olof´s fina konferensavdelning till en festvåning efter dina/era önskemål.

Kontakta johanna@sankt-olof.se - för offert.

Har ni frågor eller vill boka så är ni välkomna att höra av er på tel. 0280-55060

 
 
 
 
 

Kontakta oss!

Har du någon fråga eller fundering?


Tel. 0280-550 60

unsplash